Acasa Dacia Angajatii Dacia au venit din concediu si lucreaza la o cadenta record. Productia Duster a crescut cu 75%

Angajatii Dacia au venit din concediu si lucreaza la o cadenta record. Productia Duster a crescut cu 75%

de Adrian Mitrea

Dacia Duster (sursa - 0-100.ro)

Toti angajatii Dacia s-au intors din concediu luni, 30 august, dupa ce uzina a fost in remont o luna, iar in prezent cadenta de productie se afla la un nivel record, de 1.375 unitati pe zi. Fabricatia Duster a crescut cu 75% fata de primavara.

Inainte sa intre in revizie, uzina Dacia producea 1.366 masini pe zi, iar acum cadenta este de 1.375 unitati, dar este posibil ca fabrica sa scoata de pe linia de fabricatie chiar 1.400 de autovehicule, a declarat directorul general al Dacia, Jerome Olive, intr-o dicutie restransa cu presa.

Aceasta cadenta de fabricatie zilnica este printre cele mai ridicate printre toate uzinele auto din lume.

Trecerea la un nivel de fabricatie de 1.375 unitati pe zi reprezinta a doua crestere a cadentei din acest an. Prima a avut loc in aprilie, cand fabrica a trecut de la 1.346 la 1.366 unitati pe zi.

Duster este acum al doilea model Dacia din punct de vedere al productiei, dupa Sandero. Uzinele Dacia scot zilnic 450 de unitati Duster, cu 75% mai multe decat in luna aprilie din acest an, cand cadenta acestui model era de 260 exemplare. Sandero are o productie zilnica de 650 unitati.

Potrivit sefului Dacia, este posibil ca Duster sa reprezinte, in 2010, peste jumatate din productia companiei.

Uzina Dacia a intrat in remont pe 2 august. Pana la 27 august activitatea de productie a fost oprita si reluata pe 30 august. In perioada de aproape o luna de pauza au fost derulate lucrari de verificare si intretinere a utilajelor si liniilor de fabricatie, precum si alte activitati de modernizare.

Lasa un comentariu