Acasa Mitsubishi Mitsubishi recheama in service peste 2.000 de vehicule de teren L200 vandute in Romania

Mitsubishi recheama in service peste 2.000 de vehicule de teren L200 vandute in Romania

de Adrian Mitrea

Mitsubishi L200 (sursa - Mitsubishi)

Importatorul Mitsubishi in Romania, compania M Car Trading, recheama in service 2.029 de vehicule de teren L200, fabricate in Tailanda, din cauza montarii incorecte a unor elemente de la suspensia fata.

La unele autovehicule L200 este posibil ca bolturile de fixare a articulatiilor sferice ale bratelor superioare fata sa fie stranse insuficient, din cauza pozitionarii incorecte a pieselor la montaj, spune constructorul, care precizeaza si ca nu au fost inregistrate incidente din cauza acestei probleme de asamblare.

„Este posibil ca la un numar limitat de autovehicule L200 (KB4T) datorita unei alinieri incorecte la montaj, bolturile de fixare ale pivotilor superiori fata sa nu fie suficient stranse pentru a face fata unor socuri foarte puternice”, le transmite Mitsubishi clientilor vizati de rechemare.

Inspectia si eventuala reparatie a unei masini va dura intre 0,5 si 2,2 ore, iar costurile vor fi suportate de constructor, spune M Car Trading.

In acest an, mai multe marci prezente pe piata din Romania au apelat la campanii de rechemare in service, pentru probleme diverse. Constructorii care au identificat defectiuni la masinile produse sunt Chevrolet, Jaguar, Fiat, Kia, Renault, Toyota, Opel, Peugeot, Nissan, Volvo si Honda.

Mitsubishi se afla la a doua operatiune de racall din acest an, pe piata romaneasca, la mai putin de o saptamana distanta de momentul rechemarii a 295 de unitati Outlander.

1 comentariu

vali 24 septembrie 2010 - 14:40

am fost cu un l200 la service in campania de rechemare pentru verificare, au gasit masina cu joc in caseta de directie si articulatii. Nu au reparat nimic cu toate ca masina este in garantie

Reply

Lasa un comentariu