Acasa Industrie S-a deschis cel mai mare atelier de vopsitorie si tinichigerie auto din tara, Auto1one

S-a deschis cel mai mare atelier de vopsitorie si tinichigerie auto din tara, Auto1one

de Adrian Mitrea

Auto1one (sursa - Auto1one)

Omul de afaceri Cristian Olaru, proprietarul grupului Romspedition, a investit 14 milioane euro in cel mai mare atelier de vopsitorie si tinichigerie din tara, denumit Auto1one, si ataca astfel piata service-urilor multi marca.

Service-ul este dedicat masinilor de pana in 3,5 tone si este construit pe o suprafata de 12.700 metri patrati. Unitatea dispune de doua ateliere de 2.200 metri patrati si de o parcare ce poate gazdui 160 de masini. In a doua parte a acestui an va fi inaugurata si o noua capacitate de reparatii, in al doilea atelier existent.

Pe langa activitatea de baza a service-ului, Auto1one asigura si servicii precum: reparatii de mecanica si electrica, inchirieri auto, vanzare de piese de schimb si accesorii, consiliere si intermediere pentru deschiderea dosarelor de dauna, vanzare de automobile rulate, brokeraj si tractari auto.

Compania are un concept denumit All inclusive fit stop ce presupune un pachet de servicii ce rivalizeaza cu cele oferite de service-urile dedicate unei singure marci. Este vorba de preluarea si transportul autovehiculului pana la domiciliul clientului, preluarea gratuita a autovehiculului in vederea reparatiei (in limitele Capitalei, pana la linia de centura), consiliere tehnica non-stop (la un numar de telefon apelabil 24/7) si oferirea unei masini in schimb in perioada in care automobilul clientului sta in service.

In prezent, Auto1one are 19 puncte de lucru pentru vopsitorie, 4 cabine de vopsit, 9 puncte de lucru pentru tinichigerie, 4 puncte de lucru pentru mecanica, un punct de lucru pentru electrica si un punct de lucru pentru roti.

1 comentariu

calin 22 mai 2010 - 20:56

sunteti tariiiiiiiiiiiiiiii

Reply

Lasa un comentariu