Acasa Infiniti Infiniti lanseaza un ceas de aproape 3.000 euro, disponibil si in Romania

Infiniti lanseaza un ceas de aproape 3.000 euro, disponibil si in Romania

de Costea Arsene

Ceas Infiniti Bell & Ross si Infiniti FX Limited Edition (sursa - Infiniti)

Infiniti, marca de lux a constructorului auto japonez Nissan, a anuntat ca va lansa o editie limitata la 100 de exemplare a unui ceas ce va purta denumirea de BR03-92 Instrument Phantom. Ceasul are un pret de aproape 3.000 euro si este disponibil si in Romania.

Accesoriul este construit de firma elvetiana Bell & Ross si va fi oferit exclusiv prin intermediul showroomurilor Infiniti din Europa, a anuntat Infiniti.

Phantom Instrument a fost realizat cu scopul de a aminti de lansarea recenta a crossover-ului FX Limited Edition, ce va fi construit, de asemenea, tot intr-un numar limitat la 100 de unitati, fiind numerotate individual.

Ceas Infiniti Bell & Ross (sursa - Infiniti)Secundarul are insertii de culoare purpurie, aceasta fiind nota de distinctie a marcii Infiniti ce se regaseste atat in showroom-urile producatorului cat si pe instrumentele de bord ale crossoverului FX Limited Edition.

„Editia limitata a ceasului BR03-92 Instrument Phantom va fi lansata spre comercializare pe 1 iunie 2010 la un pret de desfacere recomandat de 2.803 euro in toate locatiile Infiniti din Europa, care se intind de la Barcelona la Bucuresti”, a explicat vicepresedintele Infiniti Europa, Jim Wright, intr-un comunicat de presa.

Ceasul este confectionat din otel inoxidabil, are diametrul de 42 milimetri, beneficiaza de semnatura unica Infiniti si are inscriptionat numarul, de la 1 la 100.

Detinatorul se poate scufunda pana la o adancime de 100 de metri cu acest ceas, citirea orei putandu-se reliza si pe timp de noapte cu ajutorul display-ului fotoluminescent.

Marca Infiniti este reprezentata oficial in Romania de grupul AutoItalia, incepand cu jumatea anului trecut.

Primul showroom Infiniti din tara a fost inaugurat pe 22 martie la Bucuresti.

Ceas Infiniti Bell & Ross (sursa - Infiniti)

2 comentarii

Stil 13 mai 2010 - 15:47

Un lux necesar pentru iubitorii marcii..

Reply
Radu 13 mai 2010 - 17:40

era mult mai tare daca primeai ceasul ca un fel de „premiu” dat pentru ca ai cumparat o masina Infiniti

Reply

Lasa un comentariu