Acasa Dacia VIDEO, FOTO: Dacia Duster a fost lansat in Romania alaturi de personalitati internationale

VIDEO, FOTO: Dacia Duster a fost lansat in Romania alaturi de personalitati internationale

de Adrian Mitrea

Lansare Dacia Duster Romania (sursa - 0-100.ro)

Dacia Duster, primul SUV din istoria marcii locale si al saselea automobil din gama, a fost lansat oficial joi (18 martie) in Romania, in prezenta unor figuri marcante ale sportului international, cum ar fi Alain Prost si Razvan Lucescu.

Cupola de la hotelul Pullman, din cadrul World Trade Plaza, a fost arhiplina cu invitati vizibil dornici sa vada lansarea Duster in Romania.

Click aici pentru a vedea fotografii de la lansare

Masina si-a trait deja momentul de glorie in urma cu doua saptamani, pe 2 martie, cand a fost prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva.

Cu toate acestea, interesul tuturor a fost foarte ridicat, mai ales ca la lansare a venit una dintre cele mai marcante figuri ale sportului cu motor din lume, Alain Prost, fost pilot de Formula 1 care a castigat patru titluri mondiale in cariera sa.

Un scurt moment artistic de vreo 10-15 minute a simulat crearea unui Blockbuster, subiectul principal fiind Duster, un SUV “scandalos de accesibil pentru un 4×4”.

Prost si-a facut intrarea in centrul publicului la volanul Dacia Duster si a coborat din masina in aplauze frenetice, rar intalnite la acest gen de evenimente de lansare.

“Duster si-a demonstrat deja calitatile in competitie, in Trofeul Andros. (…) Romanii ar trebui sa fie mandri ca produc o asemenea masina”, a declarat cvadruplul campion de Forumula 1.

Alain Prost este omul care a reusit sa se claseze pe locul al doilea in cadrul Trofeului Andros, la volanul unui automobil Dacia Duster special pregatit pentru competitie. Despre aceasta masina poti citi pe larg aici.

Totul s-a sfarsit parca mult prea repede, desi evenimentul a durat cu totul aproape doua ore.

Pe langa Alain Prost, la lansarea Dacia Duster au mai fost Razvan Lucescu, Bogdan Stelea, Emil Sandoi si Daniel Prodan.

Lasa un comentariu