Acasa Dacia Peste 80% dintre clientii care au comandat Duster in Romania au ales echiparea cea mai scumpa

Peste 80% dintre clientii care au comandat Duster in Romania au ales echiparea cea mai scumpa

de Adrian Mitrea

Dacia Duster (sursa - Dacia)

Peste 80% dintre clientii din Romania care au comandat Dacia Duster au ales versiunea de echipare cea mai scumpa, Laureate, iar in ceea ce priveste tractiunea, sistemele 4×2 sunt la egalitate cu cele 4×4, a declarat directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive, dupa lansarea Dacia Duster.

In plus, circa 20% dintre cei care si-au rezervat un Duster au optat pentru piele in interior, potrivit oficialului Dacia.

Click aici pentru a vedea fotografii de la lansare

„Este prima oara dupa mult timp cand oamenii comanda masina inainte sa fie disponibila in showroom-uri. Cererea pentru variantele superioare este putin surprinzatoare pentru noi”, a explicat Cambolive.

Intrebat daca cererea pentru tapiteria din piele va determina Dacia sa introduca aceasta dotare, ca optional, si pe celelalte modele, Cambolive a spus ca aceasta varianta este „serios luata in calcul pentru noile generatii ale gamei Dacia”.

Noua generatie Logan ar putea fi lansata spre sfarsitul anului viitor sau in 2012, potrivit declaratiilor anterioare ale oficialilor Dacia.

UPDATE: „Culoarea Brun Cajou (maro – n.r.) este ceruta in proportie de 40% de clienti”, a adaugat Cambolive.

El a spus ca primele livrari vor fi facute la jumatatea lunii aprilie, cand va avea loc operatiunea Porti Deschise pentru Duster.

„Motorizarile diesel si pe benzina sunt la egalitate in cererile pe care le avem”, a declarat Cambolive.

Duster, primul SUV din istoria Dacia, al saselea model al gamei, a fost lansat joi (18 martie) in Romania sub sloganul “Scandalos de accesibil pentru un 4×4″, in prezenta pilotului Alain Prost.

Masina are un pret de pornire in Romania de 10.500 euro, inclusiv TVA, pentru varianta 4×2, iar versiunea de baza cu tractiune 4×4 pleaca de la 12.500 euro, inclusiv TVA.

“Duster iese pe drumuri nebatute si pe drumuri comerciale nebatute. Acum Dacia este prezenta pe toate segmentele importante ale pietei”, a declarat directorul general al Dacia, Jerome Olive, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii.

El a adaugat ca Dacia este marca din Europa cu cea mai tanara gama de modele.

“Anul trecut am vandut in Germania mai bine decat in Romania. Si in Franta am avut rezultate foarte bune. Asta arata ca acum atuurile marcii sunt recoscute peste tot in lume. (…) Dacia nu mai este o marca locala”, a spus Olive.

Pe langa Alain Prost, la evenimentul de lansare al Dacia Duster au mai fost personalitati ca portarul Bogdan Stelea si antrenorul Razvan Lucescu.

0-100.ro va publica dupa-amiaza un material video de la lansare.

Lasa un comentariu