Acasa Dacia Dacia va introduce cutie de viteze automata pe Duster, inclusiv in Romania

Dacia va introduce cutie de viteze automata pe Duster, inclusiv in Romania

de Adrian Mitrea

Dacia Duster (sursa - Dacia)

Dacia va introduce pe cel mai nou model al sau, Duster, o cutie de viteze automata, inclusiv pe piata din Romania, a declarat directorul comercial al Dacia in Romania, Fabrice Cambolive.

„Am avut multe cereri la Geneva (pentru transmisie automata – n.r.) si o vom introduce. (…) Nu am calendarul, nu pot sa spun exact cand, dar este in plan, inclusiv in Romania”, a spus Cambolive, joi (18 martie), dupa lansarea Dacia Duster.

Click aici pentru a vedea fotografii de la lansare

In prezent, masini Dacia cu transmisie automata sunt produse la Mioveni pentru tarile din Golful Persic.

Duster este disponibil in prezent cu transmisii manuale cu cinci si sase trepte.

Oficialul Dacia-Renault a adaugat ca potentialul Duster de a atrage noi clienti in curtea Dacia este mare, insa un rezultat masurabil va putea fi anuntat dupa finalizarea campaniilor de marketing.

Prima flota de Duster va merge catre o firma de paza, a spus Cambolive.

El s-a aratat increzator ca Dacia va reusi sa castige si alte contracte de flote cu Duster.

Duster, primul SUV din istoria Dacia, al saselea model al gamei, a fost lansat joi (18 martie) in Romania sub sloganul “Scandalos de accesibil pentru un 4×4″, in prezenta pilotului Alain Prost.

Masina are un pret de pornire in Romania de 10.500 euro, inclusiv TVA, pentru varianta 4×2, iar versiunea de baza cu tractiune 4×4 pleaca de la 12.500 euro, inclusiv TVA.

Pe langa Alain Prost, la evenimentul de lansare al Dacia Duster au mai fost personalitati ca portarul Bogdan Stelea si antrenorul Razvan Lucescu.

0-100.ro va publica dupa-amiaza un material video de la lansare.

Lasa un comentariu